تعمیر هموژنایزر التراسونیک
هموژنایزر اولتراسونیک یک دستگاه آزمایشگاهی همه کاره است که از امواج صوتی با فرکانس بالا برای ایجاد کاویتاسیون در مایعات استفاده می کند و اختلاط، امولسیون، پراکندگی و متلاشی شدن ذرات یا سلول ها را در یک نمونه تسهیل می کند. این دستگاه ها به طور گسترده برای کاربردهایی مانند لیز سلولی، پراکندگی نانوذرات و آماده سازی نمونه در زمینه های مختلف مانند بیوتکنولوژی، داروسازی و علم مواد استفاده می شوند. جهت تعمیر هموژنایزر التراسونیک بهتر است با کارشناسان ما در مجموعه تماس بگیرید.
هموژنایزرهای اولتراسونیک ممکن است دچار نقص هایی مانند قدرت اولتراسونیک کم به دلیل فرسوده شدن پروب ها، تنظیمات فرکانس و دامنه نادرست به دلیل مشکلات الکترونیکی یا مکانیکی، یا گرم شدن بیش از حد به دلیل استفاده بیش از حد یا سرمایش ناکافی شوند. مشکلات الکتریکی مانند اتصالات یا قطعات معیوب نیز می تواند بر عملکرد دستگاه تأثیر بگذارد. برای رفع این مشکلات، بازرسی و نگهداری منظم هموژنایزر اولتراسونیک ضروری است تا اطمینان حاصل شود که پروب های فرسوده یا آسیب دیده جایگزین شده اند، اجزای الکترونیکی و مکانیکی کالیبره شده اند، سیستم های خنک کننده به طور موثر عمل می کنند و سیستم های الکتریکی در شرایط بهینه هستند.
نگهداری و کالیبراسیون منظم هموژنایزرهای اولتراسونیک به دلایل زیادی مهم است. اول، آنها عملکرد بهینه را تضمین می کنند که منجر به نتایج ثابت و قابل اعتماد می شود. دوم، نگهداری و کالیبراسیون مناسب عمر تجهیزات را افزایش می دهد و از خرابی زودرس جلوگیری می کند و هزینه های طولانی مدت را کاهش می دهد. در نهایت، تعمیر و نگهداری معمول به عنوان یک اقدام پیشگیرانه عمل می کند و به شناسایی مشکلات بالقوه قبل از ایجاد خرابی یا خرابی عمده کمک می کند و از عملکرد روان و تکمیل به موقع وظایف اطمینان می دهد.
نحوه نصب هموژنایزر التراسوند
1) براکت و گیره را مونتاژ کنید (سیستم نگهدارنده مبدل)
2) کابل مبدل و مبدل را متصل کنید، سپس به دستگاه اصلی (مولد اولتراسونیک) وصل کنید
3) اطمینان حاصل کنید که کلید پاور در موقعیت خاموش است، کابل برق را به منبع تغذیه و دستگاه اصلی وصل کنید
4) واحد مبدل را روی براکت یا محفظه کاهش نویز قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که نوک پروب اولتراسونیک در سطح مایع نمونه و در مرکز ظرف قرار داده شده است. پروب باید 5 تا 10 میلیمتر زیر سطح مایع وارد شود. برای حجم نمونههای بزرگ، فاصله بین نوک پروب و کف ظرف باید بیشتر از 30 میلیمتر باشد. (نوک پروب اولتراسونیک هنگام پردازش یک نمونه کوچک یا هنگام استفاده از تنظیم قدرت کمتر مبدل میتواند تا 10 میلیمتر از کف ظرف فاصله داشته باشد) اگر واحد مبدل را برای پردازش نمونه نگه میدارید، آن را در موقعیت SLEEVE نگه دارید. سایر موقعیتها مجاز نیستند.
نحوه استفاده و تعمیر هموژنایزر التراسونیک
شروع خروجی اولتراسونیک زمانی که نوک پروب خارج از مایع است ممنوع است، در غیر این صورت مبدل انرژی و مولد موج اولتراسونیک آسیب خواهند دید.
1) کلید پاور روی پنل جلویی را روشن کنید، چراغ پاور روشن میشود.
2) دکمه “SET” را فشار دهید تا زمان کل کار تنظیم شود، محدوده تایمر: 1 ثانیه تا 99 ساعت. دکمههای 4، 5، 6، 7 را فشار دهید تا زمان کل کار مورد نظر خود را تنظیم کنید.
3) دکمه “SET” را فشار دهید تا زمان پالس روشن اولتراسونیک تنظیم شود. دکمههای 4، 5، 6، 7 را فشار دهید تا زمان پالس کار اولتراسونیک مورد نظر خود را از 1 ثانیه تا 99 دقیقه تنظیم کنید.
4) دکمه “SET” را فشار دهید تا زمان پالس خاموش اولتراسونیک تنظیم شود. دکمههای 4، 5، 6، 7 را فشار دهید تا زمان پالس خاموش اولتراسونیک را از 1 ثانیه تا 99 دقیقه تنظیم کنید.
5) دکمه “SET” را فشار دهید تا دادهها تأیید و ذخیره شوند.
6) دکمههای 9، 10 را فشار دهید تا خروجی توان تنظیم شود (0-100%). این تنظیم میتواند در حین کار اولتراسونیک نیز انجام شود.
7) دکمه “ON/OFF” را فشار دهید تا شروع شود، دوبار فشار دهید تا متوقف شود. هنگامی که خروجی اولتراسونیک شروع میشود، فشار دادن دکمه “SET” بیفایده است. فقط زمانی که متوقف میشود، دکمه “SET” را فشار دهید تا زمان کار تنظیم شود.
8) دکمه “STOP” را فشار دهید تا متوقف شود. دوبار فشار دهید تا ادامه یابد.
9) در طول مراحل کار، برای جلوگیری از سوختگی حرارتی، پروب را با دست لمس نکنید.
10) پس از استفاده، باید کلید پاور را خاموش کرده و منبع تغذیه را قطع کنید.
اگر در طول درمان اولتراسونیک نمونه، پاشش یا تشکیل آئروسل رخ داد، تنظیم توان روی مبدل/پروب را کاهش دهید و پالس اولتراسونیک را به زمانهای کوتاهتر تنظیم کنید. این کار از آسیب دیدن پروب اولتراسونیک جلوگیری میکند. تعمیر هموژنایزر التراسونیک باید توسط متخصصان انجام شود بنابراین در صورت بروز هرگونه مشکلی با کارشناسان تماس حاصل فرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)