هموژنایزر پروب دار
در بیشتر آزمایشگاههای علمی، پژوهشی و مراکز صنعتی از دو نوع دستگاه اولتراسونیک برای انجام فرایندهای شیمیایی استفاده میشود. یکی از آنها حمام اولتراسونیک و دیگری اولتراسونیک هموژنایزر پروپدار است. تاکنون انواع دستگاه التراسونیک پروب دار به بازار عرضه شدهاند که دارای ویژگیهای متفاوتی هستند. این دستگاه از جمله مهمترین تجهیزاتی است که در آزمایشگاهها مورد استفاده قرار میگیرد و میتواند انرژی الکتریکی را به امواج التراسونیک تبدیل نماید.
مشاهده کنید » هموژنایزر التراسونیک
مشخصات هموژنایزر پروب دار
دستگاههای هموژنایزر دارای قطعهای به نام پراب هستند که در فرایند هموژنیزاسیون مواد مورد استفاده قرار میگیرند. به عنوان یک وسیله اساسی برای تفکیک، تجزیه و تحلیل انواع مختلف نمونههای بیولوژیکی استفاده میشوند. از جمله این نمونهها میتوان به باکتریها، بافتها و سلولها اشاره کرد. این دستگاه دارای تکنولوژی مکانیکی و ارتعاشات شدیدی میباشد که میتواند مواد را همگن کند. تازهترین تکنیکهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی را فراهم کند.
اگر در مورد مشخصات دقیق این دستگاه هموژنایزر پروپدار صحبت کنیم باید بگوییم که توان این دستگاهها مشخص میکند که به چه میزان توان مکانیکی برای هموژنیزاسیون نیاز دارد. سرعت چرخش پروپ یا ارتعاشات مکانیکی نیز بسیار اهمیت دارد. برای اندازهگیری سرعت پروپها معمولاً از واحد دور در دقیقه استفاده میکنند. نوع پروپ و شکل آن نیز ممکن است متغیر باشد. با توجه به نیازهای مختلف تحقیقاتی انواع مختلفی برای آن در نظر گرفته شده است.
حجم نمونه که میتوان در دستگاه پردازش کرد نیز اهمیت دارد. ویژگیهای کنترلی مانند تنظیم سرعت، زمان و حالتهای مختلف کارکرد دستگاه نیز بسیار مهم است. برخی از دستگاهها دارای ایمنی هستند. دارای قفل ایمنی، سیستمهای محافظتی و شیشههای مقاوم برای جلوگیری از برخی خطرات میباشند. ابعاد دستگاه نیز از اهمیت ویژه برخوردار است و با توجه به کاربرد هر دستگاه این ابعاد متغیر میباشد. منبع تغذیه این دستگاهها برق است.
ویژگیهای دستگاه هموژنایزر التراسونیک
اگر بخواهیم در مورد ویژگیهای دستگاه هموژنایزر پروب دار صحبت کنیم باید بگوییم که این ویژگیها با توجه به نوع دستگاه و مارک تولید کننده متغیر است. یک دستگاه هموژنایزر پروپدار باید قدرت کافی برای هموژنیزاسیون نمونههای مختلف از جمله بافتها، سلولها و باکتریها را داشته باشد. این دستگاهها اصولاً قابلیت تنظیم شدن دارند و شما میتوانید سرعت مناسب برای هموژنیزاسیون را در آنها تنظیم کنید. پروپهای مختلفی برای هموژنیزاسیون نمونههای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. برخی از دستگاهها دارای پروپهای مختلفی هستند و با توجه به انواع نیازها کاربرد دارند.
قابلیت تنظیم زمان نیز در دستگاه وجود دارد. شما میتوانید حالتهای مختلفی برای هموژنیزاسیون را انتخاب کنید. اینکه دستگاه به صورت دستی عمل کند و یا خودکار. ویژگیهای ایمنی از جمله قفل ایمنی و سیستمهای محافظتی نیز از اهمیت ویژهای برخورد دارند. دستگاه باید قابلیت تمیزکاری داشته باشد. یعنی پس از هر بار استفاده این امکان را به وجود بیاورد که بتوانید آن را تمیز و ضدعفونی نمایید.
قیمت هر یک از دستگاهها نیز با توجه به نیاز شما و کاربرد دستگاه متفاوت است. برخی از دستگاهها دارای ویژگیها و دقت بیشتری هستند و برای تحقیقات دقیق استفاده میشوند. دستگاههای پیشرفتهتر نیز دارای نمایشگرها و تنظیمات دیجیتالی میباشند که برای کنترل دقیقتر فرایند مورد استفاده قرار میگیرند.
عملکرد هموژنایزر پروب دار
همانطور که اشاره کردیم دستگاه هموژنایزر پروپدار بر روی نمونههای بیولوژیکی و شیمیایی عملیات هموژنیزاسیون انجام میدهد. این دستگاه با استفاده از ارتعاشات مکانیکی میتواند تمامی نمونهها را با یکدیگر همگن کند. اگر بخواهیم در مورد عملکرد این دستگاه صحبت کنیم باید بگوییم که انتخاب پروپ در اولین مرحله قرار میگیرد. قبل از هر عملیاتی باید پروپ مناسب برای نمونه دستگاه را انتخاب کنید. عموماً پروپها در اشکال و اندازههای مختلف موجود هستند. سرعت چرخش پروپ و زمان هموژنیزاسیون نیز نیاز به تنظیمات دارد. این تنظیمات به میزان و نوع آن بستگی دارد. شما میتوانید بعد از اینکه تمامی پارامترهای مورد نظر را با توجه به نمونه بیولوژیکی تنظیم کردید، نمونه را در وسط برد قرار دهید و سپس دستگاه را روشن کنید.
پس از آن پروپ آغاز به چرخش و تولید ارتعاش مکانیکی خواهد کرد. با ایجاد این ارتعاشات میتواند به نمونه، فشار و نیروی مکانیکی وارد کند. همین فشار باعث میشود تا سلولها بافتها و یا ذرات موجود در نمونه شکسته شود و مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. تمامیت نمونه نیز در مرحله بعدی قرار میگیرد. برخی از این دستگاههای هموژنایزر پروپدار دارای ویژگیهای ایمنی هستند که میتوانند نمونه و کاربر را از هرگونه خطرات احتمالی حفظ کنند. سپس در آخر شما میتوانید نمونه را جدا کرده و مورد تحلیل قرار دهید. در کل، دستگاه میتواند به تهیه نمونههای همگن کمک کند.
اجزای انواع دستگاه هموژنایزر
اگر در مورد اجزای دستگاه هموژنایزر پروپدار صحبت کنیم باید بگوییم که از چندین قسمت و اجزای مختلف تشکیل شده است. این اجزا در کنار یکدیگر باید عملکرد مناسبی داشته باشند. اولین قطعه، پروپ است که یک قطعه نیمه محسوب میشود و بر روی نمونه قرار میگیرد این پروپها میتوانند ارتعاشات مکانیکی یا چرخش ایجاد کنند و تمامی نمونهها را با یکدیگر همگن سازند. جزء دوم موتور است. موتورها به پروپ متصل شدهاند و مسئول چرخش پروبها هستند.
موتور یک دستگاه باید قدرت کافی برای تحمل مقاومت نمونه و ایجاد ارتعاشات مکانیکی را داشته باشد. دستگاه هموژنایزر پروپدار دارای کنترلها و تنظیمات مختلفی هست که شما میتوانید برای تنظیمات سرعت موتور، زمان هموژنیزاسیون و حالتهای مختلف آنها را استفاده کنید و تمامی پارامترهای مورد نیاز خود را تنظیم نمایید. جزء بعدی نمایشگر است. برخی از دستگاهها دارای نمایشگر میباشند که میتوانند اطلاعاتی مانند سرعت فعلی یا زمان باقیمانده از عملیات را نشان دهند.
بدنه دستگاه به عنوان قسمت اصلی محسوب میشود که تمامی اجزا را در خود جای داده است. بدنه دستگاه از مواد مقاوم ساخته شده است. منبع تغذیه نیز به برق وصل میشود و میتواند ولتاژ و فرکانس مورد نیاز را تامین کند. برخی دستگاهها قطعات ایمنی مختلفی هم دارند که در هنگام کار بهتر است از آنها استفاده کنید. برخی از این دستگاهها دارای پایهها و پنجرههایی هستند که برای انتقال ارتعاشات به محیط خارجی جلوگیری میکنند و تعادل دستگاه را حفظ میکنند.
به طور کلی شما برای تهیه و دریافت اطلاعات بیشتر در مورد هر یک از دستگاههای ، هموژنایزر پروپدار از جمله دستگاه هموژنایزر پروب دار میتوانید با مشاورین ما در مجموعه تماس بگیرید و تمامی سوالات خود را بپرسید. همچنین امکان خرید آنلاین برای شما فراهم شده است. تنها کافیست به قسمت محصولات مراجعه نمایید و تمامی دستگاهها به همراه قیمت و ویژگیهای آنها را مشاهده کنید. در صورت نیاز آنها را خریداری نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)